Helse Guru
Helse Guru - Helsekost og Velvære
Aesculaforce Forte – Naturlægemiddel | 30 Entero tab | A. Vogel

Aesculaforce Forte - Naturlægemiddel | 30 Entero tab | A. Vogel

Aesculaforce Forte gør trætte og tunge ben lette Genkender du symptomer som trætte, tunge og hævede ben? Det kan være, at du har et ensformigt stående eller...
188,00 kr.

Beskrivelse

Aesculaforce Forte gør trætte og tunge ben lette

Genkender du symptomer som trætte, tunge og hævede ben? Det kan være, at du har et ensformigt stående eller siddende arbejde, at du har været gravid, skal på en lang rejse eller andet, som belaster benenes vener og kan give hævede og urolige ben.

Benenes vener skal føre blodet fra underben og fødder og tilbage til hjertet og for at hindre tilbageløb, er venerne udstyret med små veneklapper, som lukker for blodets tilbageløb. Imidlertid vil ensformigt stående eller siddende arbejde, overvægt, graviditet og lignende betyde, at blodet kan stagnere i underbenene. Når det sker, bliver der pres på venerne, som derfor udvides lidt. Dette betyder, at de små veneklapper ikke længere kan lukke helt af for tilbageløb og blodet ophobes i underbenene.

Det giver symptomer som uro, hævelser, tyngdefølelse, kløe og nattekramper i benene.

Heldigvis er behandling af hævede ben muligt på en god og naturlig måde. Naturlægemidlet Aesculaforce Forte er fremstillet på basis af friske hestekastanjefrø, som høstes fra nøje udvalgte træer i henhold til A. Vogels kvalitetsprincipper. Hestekastanjefrøene behandles straks efter høst for at bevare det høje indhold af aktive stoffer. Frøene indeholder bl.a. stoffet aescin. Aescin har en stærk karsammentrækkende effekt, og Aesculaforce Forte virker opstrammende og styrkende på venerne i benene samtidig med at uro, kløe og nattekramper i benene lindres.

*Obligatorisk tekst for kosttilskud*: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år.

Søgeord: Hjerte -blodkar og blodtryk Kosttilskud Naturlægemiddel A. Vogel

Yderligere information

Sundhed

Kosttilskud, Naturlægemiddel

Kroppen

Hjerte -blodkar og blodtryk

gtin

7610313423538

brand

A. Vogel

Helse Guru
Helse Guru
Helse Guru

Helse Guru ApS

Cvr: 44000369

Hestedamsgade 5

8700 Horsens

Kontakt: butik@helse-guru.dk

tlf: 71 94 43 69

Butikkens åbningstider:

Man-Tors 10-17:30
Fredag 10-18:00
Lørdag 10-14:00
Søndag Lukket

Ophavsret - Helse Guru ApS 2023